Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
JusCep,albo macierzynskie albo becikowe
limetka,bylam dzisiaj zalatwiac paszport. Wszystko bez problemu. Za 2 tygodnie mam odbior. Ale tez slyszlam jak dziewczyna prosila o tryb przyspieszony. Wiec mozna szybciej dostac. Trzeba pewnie zaplacic wiecej. Ale tez zalezy kto Wam przyjmuje wniosek. Ja trafilam na starsza pania i ona byla bardzo mila. Ale obok byla mloda dziewczyna i ta robila straszne problemy. Ciagle cos nie pasowalo i kazala dostarczac nastepne dokumenty.
Kasia,sliczny kotek z tej Waszej coreczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
aga31 dziękuję za informację zobaczymy co da się zrobić...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
limetka,mysle,ze wszystko bedzie ok Od nas Pani wziela wniosek,paszporty,akt urodzenia i odpis aktu malzenstwa. No i zdjecie. Z tym bylo troche smiechu ale udalo sie. My akurat zrobilismy u fotografa blisko wydzialu konsularnego. Julka strzelala miny nie z tej ziemi a w koncu rozryczala sie. Ale babeczka wybrala jedno i bylo dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
U nas z paszportem bylo inaczej ale Zuzia tez strzelala miny do zdjecia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
pamiętam że któraś z dziewczyn pisała o czajniku który można podgrzewać do różnych temperatur. czy mogę się dowiedzieć z jakiej firmy jest ten czajnik albo gdzie można go kupić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
ja jak grzebalam na allegro to znalalzlam dwoch firm jakis zwykly badziew i phipils a on nie jest drogi wiec mysle ze warto, tez sie zastanawiam nad jego kupnem

allegro.pl/czajnik-philips-hd4686-regula...hit-i1845131823.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Fajny ten czajnik. Jak sie karmi mlekiem modyfikowanym to chyba super sprawa. Woda sie podgrzewa do odpowiedniej temperatury.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Dziewczyny opowiem wam co spotkało mnie podczas mojej wizyty u pani doktor rozmawialam z nia bardzo mila pani i coz mowie ze mysle ze jestem w ciazy ok. 3 miesiac itd. powiedzialam ze nie bylam wczesniej u lekarza ze robilam test ciazowy w domu ze wynik pozytywny ze nie mam okresu od 3 miesiecy na co pani powiedziala zrobimy test wuec kazala mi zrobic siku do pojemniczka na sile no ale coz zrobilam hmm minelo ok 20min pani prosi mnie do gabinetu i mowi ze wynik jest negatywny ze nie jestem w ciązy wiec mysle no zartuje ze mna w sumie zrobili test 3 razy kazdy negatywny... patrzyla na mnie jak na wariatke ale powiedziala zebym przyszla nastepnego dnia i przyniosla 1 poranny mocz do ponownego badania o dziwo ten wynik byl pozytywny zastanawiam sie dlaczego dzien wczesniej 3 razy wyszedl negatywny kazala mi isc do ginekologa na usg wiec bede dzwonic i sie umawaiac na wizyte.Czy komus zdarzyła sie taka sytuacja???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Magdalena Drozek
(madziorek763)
Wiking
Hmm ciekawe powiem Ci, ze lekarka kazala Ci przyniesc poranny mocz poniewaz wtedy stezenie hormonu HCG jest najwieksze, ale w sumie jakbys miala byc w 3 miesiacu ciazy bo powinno byc wystarczajaco duze nawet w ciagu dnia... najlepiej jakby Ci zrobili badanie krwii na beta-hcg. Ja mialam to robione, ale jak jeszcze mieszkalam w Polsce (moj synek ma juz roczek) wtedy bys od razu wiedziala czy jestes w ciazy. W sumie nie ma co gdybac bo to moze byc milion roznych powodow bo kazdy organizm jest inny i kazda ciaza. Usg wszystko wykaze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
hejka wybieram sie ze swoja 4 miesieczna kruszynka na wyjazd jedziemy na pare dni do polski i maly jest na butelce.jak wy dziewczyny se radzicie w podrozy /????????????? bo to wiadomo jazda autem lub samolotemi jak tu zorbic malemu butle na kazdej stacji prosic sie o wode chociaz chetnie dawaja????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok